CNT-AIT Badalona

Sindicat de combat! Unió, Acció i Autogestió!

Com afiliar-me?

L’afilació es realitza en persona, et pots dirigir a la seu del sindicat (Passatge Riu Congost,5-7 baixos (Nova Lloreda) els dies que està obert, que són els següents:

Dilluns 18:30h a 21h

Dimecres de 18 a 20h

 

No realitzem afiliacions, ni consultes laborals per internet. Si tens algun dubte o problema laboral, pots venir els dies anteriorment esmentats, no cal concertar cita prèvia.

Qui es pot afiliar al sindicat?

Qualsevol persona sigui treballadora (en actiu o a l’atur), estudiant, jubilat/da,etc pot afiliar-se a la CNT independenment de la seva ideologia, cultura, religió,etc. Les úniques persones que no poden afilar-se són aquelles que pertanyen a algun cos repressiu (policies, militars i guàrdies de seguretat), no poden afiliar-se els empresaris amb treballadors/es contractats. Tampoc es poden afiliar les persones que estiguin ja afiliades a un altre sindicat, a no ser que es donin de baixa d’aquest.

Quan costa afiliar-se a la CNT-AIT de Badalona?

Si ets un treballador/a en actiu l’afiliació és de 10€ al mes.

Si et trobes en situació d’atur o ets estudiant o jubilat/da, el preu és de 6’50 € al mes.

Sinó pots afiliar-te per motius econòmics però vols participar a les activitats, pots passar-te pel sindicat o enviar un mail a: sov@cntbadalona.org i t’informarem de les mobilitzacions, jornades llibertàries,etc. Igualment però, ja les anem penjant a la web.

Per què val diners afiliar-se?

Els sindicats de la CNT, al no rebre subvencions, es mantenen bàsicament gràcies a les cotitzacions dels seus afiliats/des. Amb aquests diners, els sindicats poden mantenir els seus locals, tenir suficients recursos per recolzar els treballadors en cas de conflicte laboral, realitzar campanyes o realitzar propaganda pròpia.

Per què afiliar-me a la CNT?

Pensem que avui en dia es essencial estar afiliat a un sindicat, ja que és la única eina de que disposem els treballadors i treballadores per protegir-nos dels constants atacs del capital i l’estat i per defensar els nostres interessos com a tals. A més considerem que la CNT no és un sindicat més, estem afiliats a la CNT perquè és un sindicat independent tant econòmicament com políticament i que per tant té les mans lliures per lluitar per la defensa dels interessos dcntels treballadors/es. Perquè la seva forma de funcionar és totalment horitzontal, sense líders, ni caps, on els càrrecs del sindicat han de realitzar allò que ha aprovat l’assemblea general i que poden ser revocats en qualsevol moment si així ho decideix aquesta. I també perquè sempre que és possible, intenta utilitzar l’acció directa (sense intermediaris) per resoldre els conflictes laborals, és a dir, que siguin els propis treballadors/es amb l’ajuda dels afiliats/des al sindicat els que participin i resolguin els conflictes.

Deixa un comentari