CNT-AIT Badalona

Sindicat de combat! Unió, Acció i Autogestió!

[Acció Sindical]Crònica de la concentració en suport conflicte Buger King, Dimarts 9/12/1014

Deixa un comentari

El passat dimarts 9 de Desembre aprofitant la celebració del sopar d’empresa del Grupo Zena de l’Area Metropoliana de Barcelona, el nostre sindicat seguia amb conjunt d’accions en solidaritat amb el conflicte que hem iniciat contra la franquícia Burger King, gestionada pel Grupo Zena-Food ServiceS.L; aquest conflicte sorgeix arran de les diverses irregularitats en les nòmines practicades per l’empresa cap a les seves treballadores, on arriba a acumular un deute d’entre 600 a 3.000€ a cada treballadora només en l’últim any.

Per aquest motiu ens vem concentrar davant del “Cañas y Tapas” del Centre Comercial Diagonal Mar, situat a lAvinguda Diagonal 3,(Barcelona) franquícia també gestionada per Grupo Zena; on una trentena de companyes solidàries, vem estar amargant el sopar als màxims responsables de la situació que estem denunciant amb l’inici d’aquest conflicte, entre els assitents a aquest sopar d’empresa trobavem la màxima responsable de l’empresa a Catalunya Ana Viñas com els gerents de zona Luis Capdvila i Belen Lorenzo. Apart en cap moment es va deixar de cridar consignes a favor de les nostres companyes del Burger King, així com en contra l’empresa exigint la regularització de les nòmines i la retribució del deute acumulat.

Per tan, extreiem una valoració molt positiva de l’acte, ja que sabem del cert que l’empresa no s’esperava aquest moviment per part del nostre sindicat i a més va servir per visualitzar el conflicte vigent amb aquesta empresa i dir a la cara als màxims responsables d’aquesta situació el que han de fer per tal de solucionar el conflicte amb el nostre sindiat. Remarcar diferents mostres de suport i solidaritat de gent que es va unir ala concentració. Les dues hores (2200:00h) que va durar la concentració, va transcorre sense incidents.

Des de el sindicat de la CNT-AIT de Badalona volem donar les gràcies a totes les companyes dels sindicats de El Prat, Sabadell, Barcelona, Premià i Cornellà; que van donar significat un cop més a les paraules solidaritat i suport mutu.

Per acabar volem fer una crida a la participació en les properes accions que es duran a terme en les properes setmanes!

CNT-AIT Badalona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s