CNT-AIT Badalona

Sindicat de combat! Unió, Acció i Autogestió!

[Acció Sindical] Crònica de l’acció en solidaritat amb el conflicte de Burger King el passat dissabte 8 de Novembre!

Deixa un comentari

El passat Dissabte 8 de Novembre el nostre sindicat seguia amb el conjunt d’accions en solidaritat amb el conflicte que hem iniciat contra la franquícia Burger King, gestionada pel Grupo Zena-Food ServiceS.L; aquest conflicte sorgeix arran de les diverses irregularitats en les nòmines practicades per l’empresa cap a les seves treballadores, on arriba a acumular un deute d’entre 600 a 3.000€ a cada treballadora només en l’últim any.

Per aquest motiu ens vem manifestar pel Carrer del Mar per tal de denunciar públicament l’abús que està perpetran l’empresa cap les nostres afiliades, desprès ens vem concentrar davant del Burger King del Carrer del Mar de Badalona, centre de treball d’una de les nostres seccions sindicals on tenim una implantació del 100% de la plantilla fixe i el 50% de la plantilla total; on una trentena de companyes solidàries, vem estar repartint octavetes i informant al conjunt de persones que transcorrien per aquest cèntric carrer comercial de la ciutat de Badalona. Apart en cap moment es va deixar de cridar consignes a favor de les nostres companyes del Burger King, així com en contra l’empresa exigint la regularització de les nòmines i la retribució del deute acumulat, degut això no va entrar ningú a l’establiment i va romandre buit durant prop de les dues hores que va durar la concentració.

Per tan, extreiem una valoració molt positiva de l’acte, ja que va servir per visualitzar el nostre sindicat coma eina vàlida de lluita en els llocs de treball, degut a la manifestació que vem realitzar pel Carrer del Mar, carrer comercial molt cèntric de la ciutat de Badalona. Apart de visualitzar el conflicte a tota la gent que hi havia pel carrer. L’anècdota de la jornada va ser al arribar a la Plaça de la Vila abans d’iniciar la manifestació pel Carrer del Mar, on hi havia una carpa de CIU , on al veure’ns van venir a informar-nos que no volien problemes i que ja recollirien i marxaven; això sense que ningú per part del nostre sindicat els hi digues res.

Des de el sindicat de la CNT-AIT de Badalona volem donar les gràcies a totes les companyes dels sindicats de El Prat, Premià i Cornellà; que van donar significat un cop més a les paraules solidaritat i suport mutu.

Per acabar volem fer una crida a la participació en les properes accions que es duran a terme en les properes setmanes!

CNT-AIT Badalona

Algunes fotografies de la jornada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s