CNT-AIT Badalona

Sindicat de combat! Unió, Acció i Autogestió!

El Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de Badalona entra en conflicte sindical amb el restaurant “ZAATAR Vegetariano”

Deixa un comentari

 

 

ZAATAR Vegetariano explota i maltracta a les seves treballadores!

Zaatar és un restaurant vegetarià de l’Esquerra de l’Eixample, situat al Carrer París núm. 200, conegut per la seva bona cuina i pel bon ambient que s’hi respira. Malgrat aquesta agradable cara visible, la realitat que s’hi amaga és força diferent.

Des dels seus inicis, l’entrada i sortida de treballadors ha estat constant, fet normal si tenim en compte la situació que s’hi viu. Treballadors i treballadores sense contracte, hores pagades en negre a un preu molt baix, dies i dies que no són pagats, hores extra no remunerades, nocturnitats no pagades, incompliment de festius, assetjament telefònic, maltractament psicològic, acomiadament improcedent… I un llarg etcètera que ha fet que la situació fos totalment insostenible.

El Sindicat d’Oficis Varis de la CNT-AIT de Badalona està decidit a combatre aquestes situacions que deterioren encara més la situació laboral i fins i tot atempten contra la dignitat personal.

Fem una crida també a les treballadores i consumidores del barri i de la ciutat per tal que s’abstinguin de consumir en aquest establiment fins que pagui el que deu a les seves extreballadores, i com a forma d’expressar el rebuig i no donar consentiment a comportaments abusius, la impunitat dels quals és intolerable.

Boicot ZAATAR VEGETARIANO, perquè el menjar ecològic i el comerç just no es posible sense el respecte a les teves treballadores i treballadors!

 

CNT-AIT Badalona

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s