CNT-AIT Badalona

Sindicat de combat! Unió, Acció i Autogestió!

Crònica de la concentració a Domino’s Pizza, en solidaritat amb el company acomiadat.

Deixa un comentari

 

El passat divendres 11 d’Abril a les 19:30h la CNT-AIT de Badalona va sortir al carrer una vegada més per defensar els llocs de treball i els drets laborals de les seves afiliades, en aquest cas ens vem concentrar davant de l’empresa Domino’s Pizza, on l’Emilio un afiliat al sindicat de Vigo va ser acomidat injustament desprès que l’empresa l’acomiades mitjançant un acomiadament disciplinari, acusant-lo falsament de que havia robat 35€ de la caixa, ja que, l’Emilio era l’encarregat.

L’acte va transcorre sense incidents, on es van cridar proclames a favor del company acomidat, es van repartir octavetes on s’informava del cas. La zona on està situat el Domino’s Pizza es just davant l’estació de RENFE lloc céntric i on aquella hora hi circula força gent, degut això es va visualitzar força el conflicte i va doanr lloc a xerrar i explicar el conflicte a força gent, molta d’aquesta simpatitzant i donant suport al company acomiadat i a la lluita sindical de la CNT, fins hi tot va haver-hi gent que va deixar de consumir a Domino’s Pizza.

Aquesta estrategia de l’empresa d’acusar falsament al nostre company es deu a que no vol pagar-li el que li pertocaria, degut a que l’Emilio portava 9 anys treballan en aquesta empresa.

Amb aquest acte de concentrar-nos davant de l’empresa a la localitat de Badalona, volem demostrar que en la CNT les paraules solidaritat i suport mutu no nomès són paraules escrites.

El conflicte no acabarà fins que l’empresa rectifiqui l’acussació falsa cap al nostre company i el readmetin dins l’empresa novament.

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!

 

CNT-AIT de Badalona

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s